• massage groningen assen 2

 • massage groningen assen 3

 • massage groningen assen 4

 • massage groningen assen

Verzorging

Verzorging Natuurlijke Nagels

Na een manicure behandeling van uw nagelstyliste wilt u uw nagels zelf thuis natuurlijk ook goed verzorgen. Hier volgen wat tips voor verzorging en onderhoud van uw handen en nagels.

Nagelriemolie of butter stick:
Nagelriemolie is een belangrijk product voor uw natuurlijke nagels, uw nagelriemen maar ook voor de nagels. Aangeraden wordt om minimaal 1 maal per dag de kinderfeestje beauty nail art nagels nails work shop wimperverlening workshop japanse manicure, gellak., cuccio, mistero milano,nagelstudio groningen assen drenthe nailart kinderfeestje workshop, studenten werk evenementen,wimpers verlengen, wimperextensions, manicure, pedicurenagelriemen in te masseren met olie of butter stick, bij voorkeur voor het naar bed gaan te doen, de reden hiervoor is dat de olie dan de tijd krijgt om goed in te trekken en er geen kans bestaat dat u na een kwartiertje misschien toch met uw handen in het water zit. Wilt u uw nagelriemen vaker inmasseren met olie dan is dit natuurlijk altijd goed. U zult merken dat de nagelriemen lekker soepel blijven en ook uw natuurlijke nagels blijven door het gebruik van de olie soepel en gezond. Wilt u zelf uw nagelriemen terugduwen doe dit dan altijd heel voorzichtig en nooit met een ijzeren bokkenpoot. U kunt uw nagels en nagelriemen erg beschadigen als u dit op een verkeerde of hardhandige manier doet

Huishoudhandschoenen:
Voor de natuurlijke nagels is het beter, als u veel met uw handen in het water zitten dan drogen de nagels uit waardoor ze sneller breken. Vooral schoonmaakmiddelen kunnen nogal agressief zijn waar de nagels niet mooier van worden en ook voor de huid van uw handen is dit natuurlijk niet goed.

Verzorgende handcrème:
Iedere dag gebruiken we onze handen heel erg veel en vaak zitten we ook veel met onze handen in het water. De huid van onze handen kan daar flink van uitdrogen, goed verzorgen met een crème is dus belangrijk.

kinderfeestje beauty nail art nagels nails work shop wimperverlening workshop japanse manicure, gellak., cuccio, mistero milano,nagelstudio groningen assen drenthe nailart kinderfeestje workshop, studenten werk evenementen,wimpers verlengen, wimperextensions, manicure, pedicure
 Nagels schoonmaken:
Zit er vuil onder uw nagels, gebruik dan een nagelborsteltje om dit weg te halen. Zo bestaat er geen kans op beschadigingen, dit geldt voor zowel kunstnagels als natuurlijke nagels Maak voor uzelf regelmatig een badje waarin u handen schoonweken, bijvoorbeeld een badje van Biotex of Badedas.
 Nagels korter maken:
Als u uw nagels korter wilt maken gebruik dan altijd een vijl. Knip de nagels nooit! De nagels bestaan uit allemaal kleine laagjes, deze gaan door knippen open staan, zo kan er vocht en vuil indringen en hierdoor worden de nagels breekbaar
 
 
Kortom:
Hoewel het een makkelijk klusje is, kost het veel mensen nog steeds moeite om hun nagels goed te vijlen. En je hebt maar twee dingen nodig ! Een goede vijl én de komende tips
–         Knip je nagels nooit. Behalve als ze helemaal ingegroeid zijn of ze een flinke scheur of haak hebben. Anders: altijd vijlen    Knippen         beschadigen je nagels enorm.
–         Vijl altijd in dezelfde richting, dat is van de rand af naar het midden toe.
–         Vijl nooit te hard, maar met beleid. Ook hard vijlen aan de zijkant is niet goed, omdat de nagel dan in kan groeien.
–         Een kartonnen vijl, keramische vijl of diamantvijl zijn het beste voor je nagels. Andere vijlen van ijzerachtige materialen zijn vaak   slecht voor je nagels.
–         Vijl je nagels nooit na het douchen, in bad gaan of na een bezoekje aan de zee of het zwembad. Je nagels zijn dan veel te zacht en poreus.
Gebruik je nagels niet als gereedschap:
Behandel uw nagels als juweeltjes en niet als gereedschap. Doet u dit wel dan kunnen de nagels breken of inscheuren wat soms erg pijnlijk kan zijn.kinderfeestje beauty nail art nagels nails work shop wimperverlening workshop japanse manicure, gellak., cuccio, mistero milano,nagelstudio groningen assen drenthe nailart kinderfeestje workshop, studenten werk evenementen,wimpers verlengen, wimperextensions, manicure, pedicure
 
Verzorging gelnagels
 
U heeft een mooie set gelnagels laten zetten en om deze ook echt mooi te houden zijn hier een paar adviezen.
 
 • Zorg dat u minimaal 1 keer per dag uw nagelriemen insmeert met nagelriemolie. Dit houdt uw nagelriemen en nagels soepel waardoor ze minder snel beschadigen wanneer u ze stoot.
 • Knip NOOIT in uw kunstnagel, deze zal breken en scheuren.
 • De eerste 24 uur harden de nagels nog uit. Vermijd daarom stoten en tikken.
 • Als u uw nagels zelf wilt vijlen gebruik dan altijd een papiervijl. Stalen vijlen laten de nagels smelten.
 • Als u nagellak wilt verwijderen gebruik dan nagellakremover ZONDER aceton.
 • Door stoten en peuteren aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer u dit opmerkt is het raadzaam om uw nagels eerder te laten bijwerken, en vooral niet aan de randjes te peuteren!!! Anders heeft u de kans dat er bacteriën onder komen en u daardoor een schimmel oploopt.
 • Meld altijd wanneer u medicijen gebruikt, dit kan invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten of afvallen / breken.
 • Als u veel met uw handen in het water zit is het raadzaam handschoenen te dragen, omdat u anders de kans loopt een groenschimmel op te lopen.
 • Ook wanneer u in de tuin werkt gelieve handschoenen te dragen. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder uw nagel voor schade kunnen zorgen.
 • Gebruik u nagels niet als gereedschap, behandel ze met zorg.
 • Wanneer u uw nagels aan de onderkant wilt schoonmaken, kunt u dat gemakkelijk doen door met water en een oude tandenborstel of nagelborstel de onderkant schoon te borstelen.
 • Maak gebruik van een handlotion.
 • Smeer minimaal twee maal per dag uw nagelriemen en kunstnagels in met nagelriemolie of butter stick om ze in goede conditie te houden. U kunt deze bij uw nagelstudio kopen. De olie legt een filter over de nagel, waardoor water geen kans krijgt deze uit te drogen.

Nagelstudio Beauty Escape - Raadhuisstraat 83 - 9648JZ - Wildervank - 06-22762547