• massage groningen assen 2

  • massage groningen assen 3

  • massage groningen assen 4

  • massage groningen assen

Permanent ontharen ( ILP)

Moderne haarverwijderingstechnieken zoals laser en IPL (permanent ontharen) werken op basis van lichtenergie. Deze sterke lichtstraling wordt door het aanwezige pigment in de haarwortel geabsorbeerd, waardoor het haarzakje beschadigd raakt. Dit zorgt er vervolgens voor dat de ongewenste haargroei uitgeschakeld wordt.  
 De haargroei cyclus bestaat uit drie fasen: De groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Elke individuele haar kan zich in een andere fase bevinden. Zo kunnen op een bepaald moment een aantal haren groeien terwijl andere dat niet doen. Die bevinden zich dan in een rustfase. De haarwortel is enkel in de groeifase gevoelig voor de laser, omdat deze dan nog vastzit aan de haar. Hierdoor kan zowel de haar als de haarwortel beide worden verhit. Doordat de haren zich in verschillende fasen bevinden, zijn voor elke plek meerdere IPL behandelingen nodig.    permanent ontharen2 veendam wildervank groningen aseen hoogezand

Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig.

De frequentie van de behandeling is afhankelijk van het te laseren gebied.

Dit is vaak tussen de 2 -3 weken.

Voor een optimaal en langdurig effect adviseren wij één onderhoudsbehandeling paar keer per jaar.

Graag scheren voor de behandeling, anders moet  de afspraak geanuleerd worden.

 

BELANGRIJK:

Zorg ervoor dat het gebied dat behandeld wordt zo schoon mogelijk is. Gebruik dus geen crème, olie, make-up, deodorant en bruiningsmiddelen, want dit kan een storende factor zijn bij het behandelen.

Eerste 24 uur na de behandeling niet zwemmen. Geen gebruik te maken van whirlpool en/of sauna.

Geen zonnebank of zonnebad 2 weken voor en na de IPL behandeling.

Gebruik altijd op de behandelde locatie (indien u toch in contact komt te staan met zonlicht) een goede beschermingsfactor of bedek het behandelde gebied zo goed mogelijk.

Tijdens de IPL-behandeling mag je niet epileren en/of harsen.

Gebruik je een antibiotica of penicilline kuur dan mag je op dat moment niet behandeld worden, dat kan pas 10 dagen na de kuur.

 unnamed ipl ontharen permanent veendam hoogezand assen led masker
permanent ontharen oksels veendam wildervank hoogezand stadskanaal

Nagelstudio Beauty Escape - Raadhuisstraat 83 - 9648JZ - Wildervank - 06-22762547