• massage groningen assen 2

  • massage groningen assen 3

  • massage groningen assen 4

  • massage groningen assen

Behandeling manicure en pedicure

   wildervank veendam gellak manicure hoogezand gellak assen groningen spa manicure pedicure veendam assen stadskanaal wildervank hoogezand   Cuccio Naturalé biedt een exclusieve en complete lijn in Spa producten voor een optimale verzorging van uw handen, voeten en nagels. Alle producten zijn vervaardigd op basis van de beste natuurlijke ingrediënten, zoals planten-, fruit- en kruidenextracten. De producten van Cuccio zijn  uitsluitend bij nagelstudio(nail studio) Beauty Escape verkrijgbaar; u kunt ze niet in de winkel kopen.  wildervank veendam gellak manicure hoogezand assen groningen Cavitatie peeling cuccio pomegranate manicure pedicure spa wildervank veendam hoogezand assen groningen U kunt kiezen uit de volgende heerlijke geuren:  
  • Pomegranate & Fig (anti-veroudering en revitalizerend)
  • Milk & Honey (verzachtend en vochtherstellend)
  • Papaya & Guava (regenererend en herstellend)
  • Lavendel (hydraterend en regenererend)
  Manicure   

          De nagelriemen worden verzorgd.Cavitatie peeling cuccio milk-honing cuccio pomegranate manicure pedicure spa wildervank veendam hoogezand assen groningen

          De dode huidcellen die op de natuurlijke nagel zitten worden verwijderd.

          De nagels worden in de juiste lengte en vorm gevijld.

          De nagelriemen worden ingemasseerd met voedende Cuccio olie.

          De nagels worden gepolijst.

          De nagels worden netjes gelakt met transparante, vitaliserende lak.

(voor gekleurde nagellak  met toplak geldt toeslag van €10,00)

 

  Pedicure  

         De voeten  in een weekbadje met Soak Balls die verzorgende en verzachtende werking hebben. Bovendien maakt het de nagels mooi wit.

–     De nagelriem wordt verwijderd met de freesmachine.Cavitatie peeling cuccio papaya cuccio pomegranate manicure pedicure spa wildervank veendam hoogezand assen groningen

          Dan volgt heerlijke massage scrub met Sea Salt die rijk is aan mineralen. De dode huidcellen worden op zachte wijze verwijderd.

          Een diepwerkend masker en dan in verwarmde sokken.

          Behandeling sluit af met een olierijke, intensief hydraterende butter massage.

          Nagels worden met nagelharder, en nagelriemen met Complex oil verzorgt.

          De nagels worden netjes gelakt met transparante, vitaliserende lak.

(voor gekleurde nagellak  geldt toeslag van €10,00)

  Spa manicure filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=6LXO4D_B7hM  

      

Cavitatie peeling cuccio pomegranate manicure pedicure spa wildervank veendam hoogezand assen groningen cuccio granate cuccio pomegranate manicure pedicure spa wildervank veendam hoogezand assen groningen  Cavitatie peeling cuccio pomegranate cuccio pomegranate manicure pedicure spa wildervank veendam hoogezand assen groningen
Cuccio Pomegranate & Fig Cuccio Milk & Honing

  

 

   
Japanse manicure
Is een manicure die nagels (nails) niet alleen een natuurlijke glans geeft, maar ook voedt met natuurlijke ingrediënten welke in de pasta en poeder gebruikt wordt tijdens de behandeling.
japanse manicure
De nagels worden ingesmeerd met een speciale groene slijppasta, die de microcirculatie stimuleert. Pasta vormt op het nagelbed  een aanvulling op de tekortkomingen en het versterkt de nagel van binnenuit. Op dit voorbereidde oppervlak wordt  een tweede laag aangebracht met behulp van het roze poeder en polijstmachine. Deze laag geeft de nagels een roze gloed en bescherming. Als laatste stap, wordt de nagel versterkt door massage met olijf.
De samenstelling van het preparaat bevat naast vitamine A +E en creatine ook bijenpollen en silica uit de Japanse zee.
Deze manicure wordt aanbevolen voor zwakke, broze, beschadigde en gespleten nagels.
Een week na de behandeling mag je de nagel verven, en na 2 weken herhalen we de hele procedure. De zijdeachtige glans zal 14 dagen aanhouden, dat is pas genieten. Na de japanse manicure behandeling  zal een  verhoogde groei van de nagel worden waargenomen. De platen niet langer gesplitst, verkruimelen en ongekende flexibiliteit toe nemen.
Een japanse manicure behandeling duurt ongeveer 30 minuten en dient elke 2-3 weken te worden herhaald.
 Russische manicure E-manicure (combo)   Veel mensen weten wat een manicure is, het in een mooie vorm vijlen van de nagel, dode huidcellen verwijderen en het terugduwen van de nagelriemen. Maar Russische(combo) manicure gaat een stap verder, de overtollige ‘huid’ van de nagelriem wordt niet teruggeduwd, maar verwijderd. Je krijgt dan het effect dat de kleur van de nagel ‘onder’ de nagelriem uitkomt i.p.v. vlak vóór de nagelriem. Ook zal je minder snel de ‘uitgroei’ zien bij kunstnagels. Dit is een zeer nauwkeurig werkje, daar je niet de nagelriem mag beschadigen. Vandaar dat ik er een twee daagse cursus over heb gehad, met certificaat,  van de uitvindster zelf van deze techniek uit Rusland           #manicure #pedicure #russische #Emanicure #combo                

Nagelstudio Beauty Escape - Raadhuisstraat 83 - 9648JZ - Wildervank - 06-22762547