• massage groningen assen 2

  • massage groningen assen 3

  • massage groningen assen 4

  • massage groningen assen

Behandeling manicure en pedicure

 
Pedicure
Pedi Plus (cosmetische pedicure) is ideale behandeling om de lente mee te beginnen. Wij verwijderen eelt met een verweekmethode. Na het schoonmaken van de teennagels en nagelriemen is het mogelijk om gellak aan te brengen.

Let op: dit is GEEN medische pedicure. We werken alleen op gezonde nagels.

Gellak op tenen
We doen een uitgebreide combi-manicure van de nagelriemen en verzorgen de teennagels met gellak. Hier focussen we enkel op de teennagels en wordt er niet gewerkt aan de voetzool.
Japanse manicure
Is een manicure die nagels (nails) niet alleen een natuurlijke glans geeft, maar ook voedt met natuurlijke ingrediënten welke in de pasta en poeder gebruikt wordt tijdens de behandeling.
japanse manicure
De nagels worden ingesmeerd met een speciale groene slijppasta, die de microcirculatie stimuleert. Pasta vormt op het nagelbed  een aanvulling op de tekortkomingen en het versterkt de nagel van binnenuit. Op dit voorbereidde oppervlak wordt  een tweede laag aangebracht met behulp van het roze poeder en polijstmachine. Deze laag geeft de nagels een roze gloed en bescherming. Als laatste stap, wordt de nagel versterkt door massage met olijf.

De samenstelling van het preparaat bevat naast vitamine A +E en creatine ook bijenpollen en silica uit de Japanse zee.

Deze manicure wordt aanbevolen voor zwakke, broze, beschadigde en gespleten nagels.

Een week na de behandeling mag je de nagel verven, en na 2 weken herhalen we de hele procedure. De zijdeachtige glans zal 14 dagen aanhouden, dat is pas genieten. Na de japanse manicure behandeling  zal een  verhoogde groei van de nagel worden waargenomen. De platen niet langer gesplitst, verkruimelen en ongekende flexibiliteit toe nemen.

Een japanse manicure behandeling duurt ongeveer 30 minuten en dient elke 2-3 weken te worden herhaald.

Russische manicure E-manicure (combo)
Veel mensen weten wat een manicure is, het in een mooie vorm vijlen van de nagel, dode huidcellen verwijderen en het terugduwen van de nagelriemen.

Maar Russische(combo) manicure gaat een stap verder, de overtollige ‘huid’ van de nagelriem wordt niet teruggeduwd, maar verwijderd. Je krijgt dan het effect dat de kleur van de nagel ‘onder’ de nagelriem uitkomt i.p.v. vlak vóór de nagelriem. Ook zal je minder snel de ‘uitgroei’ zien bij kunstnagels.

Dit is een zeer nauwkeurig werkje, daar je niet de nagelriem mag beschadigen. Vandaar dat ik er een twee daagse cursus over heb gehad, met certificaat,  van de uitvindster zelf van deze techniek uit Rusland

 IMG_8243pedicure manicure gellak veendma wildervank assen gieten stadskanaal ontharen
 #manicure #pedicure #russische #Emanicure #combo
   

Nagelstudio Beauty Escape - Raadhuisstraat 83 - 9648JZ - Wildervank - 06-22762547